Mias blogg

Mias blogg

Borde göra en ny kategori här

GravidPosted by Marie Sat, November 20, 2010 15:09:11

som heter "graviditet" men jag hittar inte uppgifterna till att logga in och ändra inställningarna.

Har inte skrivit så mycket under den här graviditeten men här kommer en rapport i alla fall.

Mina två första graviditeter vill jag minnas som ganska lätta och komplikationsfria. Den här gången har det varit en helt annan resa. Jag har varit så grymt trött och sliten, har mått illa sju resor värre än med de andra två tillsammans och känner mig oerhört stort och tung.

Nu är jag i v.33 och det är ca 6-7 veckor kvar till leverans. Ultraljudet säger 13/1 men jag tror mer på någon av de första dagarna i januari, eller kanske tom i slutet av december.

Min mage nu är minst lika stor som med Emil och Ebba i v.39 (när de båda föddes) och det beror kanske på att jag hade ungefär 10 kg övervikt när jag blev gravid den här gången. Känner mig inte fin utan bara stoor.

Från och med den här veckan är jag hemma med havandeskapspenning och det känns i alla fall väldigt skönt. Känner verkligen att jag behöver vila och ta det lugnt nu.

Sitter på blocket och surfar efter barnvagn. Vi hade ju inget kvar efter de andra barnen. Har fått en del och fått låna en del men barnvagn har vi inte. Jag vet ungefär vad jag vill ha - helst en teutonia cosmo, men jag är inte beredd att betala hur mycket som helst.

Börjar få förlossningsnerver också. Jag vet ju att många uttryckt att jag har tur som föder så snabbt och enkelt men en snabb förlossning är oerhört intensiv och jag kan fortfarande få flashbacks från Ebbas födelse när jag åker in mot söder med bilen. (Fick krystvärkar i bilen och han knappt till sjukhus). Alla har ju sina saker som de oroar sig för och för mig är det helt enkelt att det ska gå för fort så vi inte hinner in.

Det är en sån här barnvagn jag spanar efter...

  • Comments(0)//miablogg.malmbergarna.se/#post342