Mias blogg

Mias blogg

En dag utan medicin

EmilPosted by Marie Sat, January 01, 2011 19:11:47

Idag har Emil varit utan sin medicin.

Barnen var uppe till efter 12 igår natt för att se alla fyrverkerier och idag sov han rekordlänge. Tror klockan var efter 11 när han vaknade :-)

Eftersom medicinen verkar i 12 timmar och Emil i vanliga fall somnar 21.30 när han tagit den 07.00 på morgonen bestämde vi oss för att den här dagen fick bli utan medicinering. Första dagen sedan vi startade.

Hur har då den här ganska korta dagen gått? Ganska bra faktiskt. Emils kompis kom hit en stund och de var ute med Micke i skogen. Min bror som är här över nyår följde också med och de verkar ha haft riktigt roligt.

Framåt kvällen började E tackla av och när de skulle spela Wii gick det inte alls. Det är en aktivitet som sällan funkar med medicin i kroppen och ännu mindre utan. Emils frustrationströskel är läskigt låg är bara att konstatera. Så vid 5 följde vi kompisen hem. Det blev en ganska lagom lekstund i alla fall.

Annars glädjer vi oss åt att vi passerat nyår och att lillebror definitivt blir en 2011:a. Bättre att vara född först på året, än sist som sagt.. :-)

Emil har för övrigt upptäckt fotografering och fotar med vår lilla digitalkamera, både legogubbar och annat som han tycker är kul. Här kommer några av hans alster.


Lillasyster Ebba ställer upp som modell :-)

Självporträtt (utklädd till Ninja)


Del av Emils legogubbssamling

  • Comments(0)//miablogg.malmbergarna.se/#post344